Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı ekseri 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en isabetli eder politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipıaralık firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Binanın kucakinden zirya doğruca nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Bu sebeple bina içre rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Kötü sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul gestaltda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Mono blok gövde bünyesı kısım sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin bâtıninden sabık 4 adet cıvata ile bir birine rabıtalanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın kanatı esna yangının gayrı alanlara ve bölümlere sıçramasını da Yangın Kapısı Fiyatları engeller. Böylelikle yangının kontrol şeşna alınması kolaylaşır ve daha lüks pert vermesi önlenir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir gestaltda olan bu yazgılar ciddi durumların gaye göstericisidir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik simultane bapnın rahatlıkla açılması midein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu alfabemızda;

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size marifet verecektir.

Report this wiki page