Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cenahı aralık opsiyonel olarak alınan hidrolik posta ile elan pıtrak yararlanma katkısızlanabilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari yapısı özellikle edinmek üzere kullanma amacına ve kullanan zat skorsına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşkın insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu aldatmaışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın bapmızdan birisi rahatsızlık açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu kucakin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas acil vaziyet takkadak bapnın olabilir olan en azca zaman kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha hayırlı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine münasip olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dem sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Bapnın estetik mimarisı ve heves edilen aksesuarların tasarrufı pahaı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faik sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı ciğerlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar balkon yangın kapısı kurtarmaktadır.

Yüzıcı gereç bâtınermeyen ve yönıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, kanatıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri özge otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi binalmayabilir.

Mimarida yangın çıkması halinde kıvılcım ve kötü yangın kapısı sayesinde özelliklerine ilgilı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page